-
Miesiarki_2020
-
Ubijarki cukiernicze_2020
-
Wywrotnice_2020
-
Miksery_2020
-
Dzielarko_zaokrąglarki 2020
-
Mieszacz wody_przesiewacz mąki 2020
-
Wałkownice_2020
-
Smażalki do pączków_2020
-
9 Użytkowanie maszyn i urządzeń do wytwarzania i obróbki półproduktów cukierniczych
-
10 Użytkowanie maszyn i urządzeń do wypieku, smażenia i konfekcjonowania
-
Nadziewarka do pączków i urządzenie do mini pączków i oponek 2020
-
KRYSTALIZATOR POMADY 2020
-
Piece_2020
-
Piece-cukiernicze-i-urządzenia-do-smażenia__WIĘCEJ
-
Urządzenia do rozrostu kęsów_2020
-
Oblewarka czekolady_2020
-
Formierki kształtujące i rogalikarki_2020
-
Urządzenia rozdrabniające_wilk, trójwalcówka, młynki 2020
-
Drobny sprzęt cukierniczy —2020
-
Urządzenia i drobny sprzęt cukierniczy_OPIS sprzętu
-
melanżer_
-
temperówka – link YT https://www.youtube.com/watch?v=c_5l9iycX04
-
ZESTAW-PYTAŃ-DO-CZĘŚCI-USTNEJ-EGZAMINU-CZELADNICZEGO-cukiernik
-
Żelownice służą do nakładania żelu_
-
wyposazenie_technizcne cukierniczo_piekarski_- tu znajdziesz sprzęt kontrolny (wagi)
-
Waga – receptor
-
https://kwalifikacjewzawodzie.pl/_kwalifikacje/ link do testów
Maszyny i urządzenia do wytwarzania i obróbki ciasta
