Maszyny i urządzenia do wytwarzania i obróbki ciasta

  1. Miesiarki_2020

  2. Ubijarki cukiernicze_2020

  3. Wywrotnice_2020

  4. Miksery_2020

  5. Dzielarko_zaokrąglarki 2020

  6. Mieszacz wody_przesiewacz mąki 2020

  7. Wałkownice_2020

  8. Smażalki do pączków_2020

  9. 9 Użytkowanie maszyn i urządzeń do wytwarzania i obróbki półproduktów cukierniczych

  10. 10 Użytkowanie maszyn i urządzeń do wypieku, smażenia i konfekcjonowania

  11. Nadziewarka do pączków i urządzenie do mini pączków i oponek 2020

  12. KRYSTALIZATOR POMADY 2020

  13. Piece_2020

  14. Piece-cukiernicze-i-urządzenia-do-smażenia__WIĘCEJ

  15. Urządzenia do rozrostu kęsów_2020

  16. Oblewarka czekolady_2020

  17. Formierki kształtujące i rogalikarki_2020

  18. Urządzenia rozdrabniające_wilk, trójwalcówka, młynki 2020

  19. Drobny sprzęt cukierniczy —2020

  20. Urządzenia i drobny sprzęt cukierniczy_OPIS sprzętu

  21. melanżer_

  22. temperówka – link YT https://www.youtube.com/watch?v=c_5l9iycX04
  23. ZESTAW-PYTAŃ-DO-CZĘŚCI-USTNEJ-EGZAMINU-CZELADNICZEGO-cukiernik

  24. Żelownice służą do nakładania żelu_

  25. wyposazenie_technizcne cukierniczo_piekarski_- tu znajdziesz sprzęt kontrolny (wagi)

  26. Waga – receptor

  27. https://kwalifikacjewzawodzie.pl/_kwalifikacje/   link do testów